11 maj 2016
19:00

Nässjö FF

Referat: Tabergs SK 9-m - Nässjö FF

Hemmapremiär mot Nässjö. Vi mötte ett spelskickligt lag och det blev en riktigt tät match med mycket kämpande. Vi visade härlig inställning och slet som bara den. Vi skapade en del bra chanser i första halvlek där en frispark träffade underkant ribban och studsade ner på mållinjen och ut. Nässjö skapade inte speciellt mycket i första men med ca 5 min innan halvlek fick deras innermitt bollen i straffområdet och sköt in den i mål.
I andra stod vi upp bra och gick för en kvittering. Närmas var vi med ett friläge men Nässjös målvakt lyckades rädda det skottet. När vi låg på som mest lyckades sen Nässjö göra 2-0 målet. VI fortsatte dock att kämpa och slita och lyckades till slut få in ett mål med ca 5 min kvar av matchen genom den vindsnabbe Albin som sprintade ifrån backen och väntade ut målvakten och slog behärskat in reduceringen. Närmare än så kom vi tyvärr inte. Vi visar dock upp en härlig inställning även denna match och vi får ta nya tag nästa vecka då vi möter både Habo och Hovslätt.